Binnenkort verschijnt het boek Oostkapelle, buitenplaats van Walcheren. Het eerste exemplaar wordt op donderdag 6 juni  in het gemeentehuis in Domburg uitgereikt aan burgemeester Van der Zwaag van Veere.

Het boek beschrijft het op veel plaatsen nog tastbare verleden van Oostkapelle en voert u mee langs de mooiste en meest bijzondere plekjes van dorp en omgeving. Ook de lokale cultuur en folklore komen aan de orde. De uitgave is volledig in kleur. Doelgroepen zijn de inwoners van Oostkapelle, toeristen en belangstellenden in heden en verleden van Walcheren.

Auteur van het boek is René van den Berge uit Bergschenhoek. René verblijft de laatste jaren regelmatig met zijn gezin in Oostkapelle. Omdat het bijna honderd jaar geleden is dat een overzicht van de geschiedenis van Oostkapelle in boekvorm is verschenen, besloot hij zelf de pen ter hand te nemen.

Het boek is vanaf 7 juni 2013 verkrijgbaar in onze webshop en is onder meer verkrijgbaar bij Bookshop Oostkapelle, the Read Shop Domburg, supermarkt EMTE Oostkapelle, supermarkt Attent De Pekelinge Oostkapelle en boekhandel De Drukkerij in Middelburg en Vlissingen.

Winkelprijs: € 9,95.

 


5