Gistermiddag was het eindelijk zover. Tijdens het startevenement ’75 Jaar Vrijheid’ in Terneuzen werd het eerste exemplaar van onze uitgave ‘Slag om de Schelde 1944. De beslissing in de strijd om West-Europa’ officieel ten doop gehouden. Na voorafgaande speeches van Han Polman (Commissaris van de Koning in Zeeland) en Paul Blokhuis (Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) overhandigde auteur Tobias van Gent het boek aan Julie Payette, gouverneur-generaal van Canada. Na een korte reactie van mevrouw Payette sloot Wim van de Donk (Commissaris van de Koning in Noord-Brabant) de presentatie af met een toost op het boek. Op de foto van links naar rechts de CdK’s Van de Donk en Polman, staatssecretaris Blokhuis, mevrouw Payette, de auteurs, Tobias van Gent en Hans Sakkers en uitgever René van den Berge.